THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

torstaina, maaliskuuta 30, 2006

Ei kai täs mitään.

Jotten aina valittaisi töistä/niiden puutteesta, kavereista/niiden puutteesta, elämästä/sen puutteesta, niin tänään mietinkin muiden elämiä eli televisio-ohjelmia. Jea, beibe.

Maanantai oli ennen, siis vielä viime viikolla ohjelmien puolesta kiva päivä, koska sieltä tuli Täydelliset Naiset. IhanaaIhanaa. Mutta nyt ne onkin hävinneet tauolle, jonka johdosta maanantai-illoista tuli ihan tyhmiä. Eihän sieltä enää tuu mitään, ei niin mitään. Tai joku leffa kolmoselta, jota en jaksa edes katsoa. Plääh. Tai sitten Näkijä tai mikä lie neloselta tuleekin Naisten paikalla, en mä siitäkään jaksa seurata. Maanantai-illoistani on viety kaikki ilo, epäreilua.

Tiistai-iltaisinkaan ei tule niin mitään. En mä saa mitään kiksejä o.c:sta tai todistettavasti syyllisistä, vaikka jälkimmäinen taitaa olla samasta ihmisestä peräisin kuin c.s.i:tkin. Ennen oli toista, kun tiistai oli oikea Nolifen unelmapäivä, tvstä tuli yhtenä putkena darma&greg, ally mcbeal ja kolmas kivi auringosta. Sitä aivottomuuden juhlaa! Nelosen tiistaidokkarit oli joskus hyviä ja mielenkiintosia, mutta niihinkin on tässä jo vuosien mittaan turruttu.

Sitten on keskiviikko. Subilta tulee silloin joku paska leffa, joka on nähty jo miljoona kertaa aikaisemmin. Ei kiitos. Sitten kolmoselta tulee C.S.I New York, mutta se ei oo kyllä hyvä. Jo sen tunnarista tulee mieleen joku Baywatch, yöööök. Vaikkei sarjan sisältö nyt ookaan Baywatch, mutta en mä oo nii hirveen innoissani niistä henkilöistä, joista sarjassa oli tai niistä rikoksistakaan. Tuntuu jo niin kopiolta. Pysyn uskollisena c.s.i miamille ja pelkälle c.s.i:lle.

Torstaina tulee onneksi Lost. Vihdoinkin torstai on kiva päivä eikä vaan se päivä, jonka aina sotkee perjantaihin.

Viikonloppuna ei sitten ihan kauheesti tuu seurattua aktiivisesti mitään sarjaa. Onneksi, en mä niin säälittävä kuitenkaan ole. Jos nyt jotain katon, niin simpsonit ja sit jonku leffan, jos sattuu joku hyvä tulemaan enkä oo missään menossakaan (harvemmin nykyään kyllä olen missään). Niin ja tuleehan lauantaisin nykyään subilta c.s.i miami. Huomasin muuten äsken, ettei sunnuntaisinkaan enää tule yhtään mitään kivaa televisiosta, mitäköhän sitä nyt tuijottaisi apaattisesti koko päivän silloin, kun on huono ilma/tylsää/vituttaa muuten vaan...

Pitäisiköhän taas hankkia joku iltatyö, kun iltaisin alkaa nähtävästi aika käymään pitkäksi? Tai miten ois, kavereita/harrastus/jotakin?

1 kommenttia:

Karoliina K. kirjoitti...

No niin, totaalisen yliarvostettua kaikki.