THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

torstaina, kesäkuuta 29, 2006

Uh.

Teki eilen hyvää käydä töiden jälkeen moikkaas Janicaa, vaikka aluksi kyllä meinasin feidaa, kun olin niin äkäinen ja väsynyt. Istuttiin Belgessä ja juteltiin. Oon saanut paljon kaikkia jekkuilu-ideoita viimeistä työpäivää varten, tyyliin haen pornoa jokaisen tietokoneelle, piilotan kuolleen rotan jonnekin kaappiin etc. etc. Vaikken niitä toteuttaisikaan loppujen lopuksi, jo pelkkä ajatteleminen saa mut paremmalle tuulelle. Tänään olen anarkisti, olen töissä farkut jalassa (siis kamalaa!) ja nyt nää täällä nillittää siitäki (ensimmäisenä työpäivä ne jo kielsi farkut töissä ja sit ku mulla oli suorat housut, oli kommentti: "Eikö sinulla nyt ole itselläsikin parempi olo, kun pukeudut niinkuin me täällä haluamme"). Tänne on tulossa tänään joku iso pomo (se luultavasti pyörtyy, kun näkee mun hiukset:D) ja kaikki on ihan kireinä, mä vaan tuhisen ja halveksin kaikkea. Kiitos Janican, olen kuitenki vähän paremmalla tuulella kuin eilen.

Koulutuksessakin oli eilen mukavaa, on niin kivaa, kun kaikki työkaverit on mun ikäisiä ja muutenkin tosi rentoja. Töissä saa olla farkut jalassa ja huppari päällä, jos siltä tuntuu -ihastuttavaa!

Työtietokoneeni on seonnut. IT-ihminen on kesälomalla. Kuolen tylsyyteen, kun ei tapahdu mitään ja vaikka tapahtuis, motivaatiotaso on niin alhainen, ettei kiinnosta niin vähääkään. Enkä siis voi edes surffailla. Mutta Helin innoittamana (ja olin mä muutenkin tästä jo haaveillut), shoppailin vihaani tämän. Ihanaa, ihanaa, kunpa se toimitettais mulle hetinyt.

Sitten levyhehkutusta. Ostin Busta Rhymesin uusimman levyn The Big Bangin ja se on vaan niiiiiiiiiiiiin hyvä. Pidän jokaisesta levyn biisistä, jopa siitä, jonka nimi on "I Love My Bitch", vaikka yleensä kaikenlaiset huorittelut saa mun niskakarvat pystyyn nanosekunnissa. Levy ei ehkä oo ihan niin "kreisi" kuin aikasemmat, ehkä vähän paljon kaupallisempi, sellanen herutuslevy tytöille jopa, mutta toimii mulle. Sheikkaan buutii.

1 kommenttia:

Karoliina K. kirjoitti...

No siis todellakin. Ja vaikkei raha tekiskää onnelliseks, voi sillä ostaa onnee aika vitusti, sanoo muut sit mitä sanoo. Olen materialisti ja ylpee siitä.