THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

perjantaina, kesäkuuta 30, 2006

Comments

Musta on niin kivaa saada kommentteja. Niistä tietää, etten ihan yksin lätise, vaikka itelleni enimmäkseen kirjoitankin. Kiitos kuuluu Helille.

Ja te muut! Mä tiedän, että te aina joskus luette tätä. Kirjottakaa ees jotain joskus, vaikka ees ett "hei", vaikkei muuten mitään kommentoitavaa oliskaan. Pliis?

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei kaunis! t.micci

Karoliina K. kirjoitti...

ihanaa, ihanaa:)

-äS kirjoitti...

mutta kun minä en tiedä miksi minä aina välillä päädyn lukemaan tätä

mit'mä teen?

Karoliina K. kirjoitti...

-äs: Hmm. Kyllä sä mun puolesta saat päätyä lukemaan tätä, jos siltä tuntuu tai vaan eksyt. Ei hätää. Sitten, jos tää mun blogi tuntuu vainoovan, sitten voidaan miettiä jatkotoimenpiteitä uudestaan.

zimbo kirjoitti...

Mä tarkistan netistä joka päivä iltalehdet, sähköpostin ja tietysti tämän plokin. Yhtenä päivän tässä ajattelin vakavasti kommentoida tota sun valitusta työjutusta, mut en sit jaksanutkaan. Mä olin muuten kerran Essolla töissä, jossa oli tosi veemäistä, persiistä ne työt ja persiistä ne muut "hahmot" siellä. Sit yks aamu ajattelin, että vittu mä sinne enää mee ja jäin kotio makkoomaan. Ja lopulta en menny sinne enää koskaan, enkä koskaan ilmottanu etten tuu sinne enää. Eikä munkaan läsnäoloa juuri vaadittu, ei kukaan soittanu perään :) Mitähän ne musta ajatteli? Lopputili tais tulla, mutta työtodistus ja suositukset jäi saamatta. Omituista?

Karoliina K. kirjoitti...

zimbo: mä jo säkiähdin, ett oot menny hukkaan, ku oot ollu Helin ohella mun luottokommentaattori. Tai näinhän mä teiän plokista, että maailmalla olit käyny, niin et kai sä sitten ihan hukassa oo ollu:)

Anonyymi kirjoitti...

heippa.

t:satunneinen lukija

Anonyymi kirjoitti...

öö. Minäkin luen tätä joskus vaikken ees tunne sua. Mutku tänne oli linkki, niin minkäs teet.

Niin että hei vaan, ja onneksi olkoon työpaikan loppumisen johdosta, eh :)

Anonyymi kirjoitti...

oot aika kiva.. vaikka et tehnykään pullamussua.

Mirdi kirjoitti...

hei