THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

torstaina, kesäkuuta 22, 2006

Kuuminta Hottia.

Inhoan otsikon sanontaa, mutt ilmatila on vaan nyt läkähdyttävä. En mä valita, pidän lämmöstä. Tosin nyt on sellainen painostava ilma, että kohta jyrähtää ja sataa kovaa. Ei sekään kyllä haittaa, salamat on kauniita. Tosin katselisin niitä mielummin autossa matkalla jonnekin kuin töistä sälekaihtimien raosta. Rakastan sitä tuoksua sateen jälkeen, varsinkin asfaltti tuoksuu silloin niin hyvältä. No ok, ei välttämättä Kalliossa, mutta muualla.

Toinen hyvä tuoksu on meren tuoksu, sitä vois nuuskuttaa kans aika kauan kesäisin. Ja pienenä mun mielestä mun isä tuoksui maailman parhaimmalta, varsinkin silloin, kun oltiin mökillä ja se oli metsätöissä. Se tuoksui sahanpuruille, bensalle, suolle ja hielle. Ei siis mitään kivoja tuoksuja, mutta oon ajatellu, ett oikeesti se tuoksu oli hyvä siks, ett isä oli eka ollu koko päivän poissa ja sitten illalla se tuli takaisin ja tämä taas ties pelaamista pihalla, saunan lämmittämistä, uimista, grillaamista ja ennen kaikkea sitä, että isä oli siinä. Huoh, nostalgiaa. Melkein tekis mieli perua juhannussuunnitelmat ja lähteä porukoiden kanssa mökille. Melkein.

Viime yönä sain nukkua melkein hyvin, nyt on hyvä olla. Aamulla ei yskittänytkään niin kauheasti, hurmaavaa.
Eilen taas koulutusta, sanoivat, että osaan jo tosi hyvin. Itselläni on vain epävarma olla. Viikon päästä pitäis osata jo kaikki. Mut kai sit tekemällä oppii...

Tänään siis kampaaja, josta lähes suoraan pitää juosta junaan ja kohti Vaasaa. Jännittää vähän, että ehdinkö. Kun on ihan pakko ehtiä. On muuten hankala pakata mitään mukaan, kun joka toinen päivä luvataan sadetta ja joka toinen päivä aurinkoa. Tällä hetkellä laukusta löytyy siis sekä talvea että kesää. Toivottavasti saan pitää yllä kesää.

0 kommenttia: