THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

keskiviikkona, kesäkuuta 07, 2006

Swinggggg.

Törkee stressi ja väsy eilen illalla töissä. Terrierin silmä suretti, kun se on niin tulehtunu, ettei se kunnolla saa silmää auki. Miksei töistä vois olla poissa palkallisesti, jos lemmikki sairastaa? Juoksin siis apteekkiin ja suihkutin siihen silmätippoja, toivottavasti auttaisivat edes vähän.

Julkiset kiukuttaa. Jos aikataulussa lukee, että spora tai mikä tahansa tulee kello 15.24, niin minkä h*lv*t*n takia se meneekin jo kaaaukana kaukaaana kello 15.19????!!?Mulla on nyt niin minuuttiaikataulu, ett kerkeen käymään himassa, että kymmenenkin minuutin sporan odottelulla on katastrofaaliset seuraamukset. Ok, niissä aikatauluissa lukee, ett "arvioitu aika", mutta silti. Pjerkeles, ne aina on jo 5 minuuttia etuajassa tai saman verran/enemmän myöhässä, niihin aikatauluihin ei kertakaikkiaan pysty luottamaan.

Mun päässä keinuu hillittömästi. Mä en pysty kävelee kunnolla, kun tuntuu, ett oisin laivalla. Oon ollu kyllä kahtena iltana nyt purjehtimassa, mutta ei sielä kyllä aallokkoa ole ollut. Mutta ehkä purjehtiminen+3 vrk:n aikana nukutut 12h+2vrk syömättä+hillitön kiire+stressi+ikävä=heikotusta ja pään keinumista.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Persukles. Nyt saikku kehiin, ja molemmat hoitoon, sekä sinä että Terrieri. Lepo on parasta huumetta.

Karoliina K. kirjoitti...

Nyt ei pysty ottaa saikkua, ku on saikua ollu niiin useita kertoja,

ja sit kun tuolta iltaduunista ei viel saa palkkaakaan,
jos sattuu kipeenä olemaan.

Ylihuomenna onneks helpottaa tää, pitää vaan siihen asti pinnistää.

JepJep.

Kunpa vaan ei tuntuis niin eläinrääkkääjältä, oli apteekissakin niin syyllinen olo, kun sanoin, etten kertakaikkiaan ehdi käyttämään koiraa lääkärissä.