THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

perjantaina, toukokuuta 05, 2006

Day After Yesterday.

Olinpas eilen terdellä Marin ja Helin kanssa. Taisin tulla humalaan jo nuuhkaistuani ensimmäistä siideriä. Kotiin kuitenkin jo kymmeneltä, ettei tänään olis niin tukalaa. Jos olisin ollut teini, olisin kuvitellut olevani niin humalassa, että olisin varmaan hoiperrellut pitkin katua. Onneksi en ollut.
Sain hikan ihan kotiovella ja se oli sangen ärsyttävää. Varsinkin kun nikottelin rappukäytävässä ja herätin varmaan koko talon. Sit menin koiruuden kanssa pihalle, pihalla oli alakerran mummo oman koiransa kanssa. Jouduin skarppaantumaan, sainkin kun sainkin hikan pois ja pääkin selvisi pikkasen, kun juttelin niitä näitä. Koiruudet oli vapaina (!) meidän pihalla ja leikki keskenään. Alakerran koiralla oli joku huvittava nimi, tai siis sellainen ihmisen nimi, tyyliin Leena. "Leena" on jo 7-vuotias, mutta sen omistaja kaavaili vähän sille pentuja ja katseli Sepeä arvioivasti.
Kotona kävin vielä suihkussa, sheivasin sääret ja söin kaurapuuroa. Pointti tässä yksityiskohtien kertomisessa oli, että suoritin tämän kaiken pikkuisen humalassa ja se oli mun mielestä aika reipasta.
Ihan pikkiriikkisen aamulla heikotti, muttei onneks ihan sietämättömästi. Nyt yhdeltätoista olo on jo ihan inhimillinen. Odottelen tässä, että pääsisin kotiin, työnteko ei innosta. Onneksi on hiljaisempi päivä kuin luulinkaan.
Ja kivaa! Ulkona on lämmintä niin.
Ja hitto. Yritän laittaa kappaleiden väliin rivivälin, ettei kaikki olis yhtä pötköö, mut tää typerä blogger poistaa julkaisemisvaiheessa välit. Miksi? Vastasin äsken muuten puhelimeen, että "työpaikan nimi piste com". Great. Päätin pitää tunnin ruokapaussin, että aivoni havahtuisivat.

2 kommenttia:

Pia kirjoitti...

Mä oon päivittäny vaikka kuinka nyt hei! :)

Karoliina K. kirjoitti...

Yes!:) Tekemistä töihin, kun saa lukee:)