THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

keskiviikkona, tammikuuta 25, 2006

My Money, My Problems.

Tänään työni tuotti hedelmää eli tänään on palkkapäivä, mutta maksoin laskut ja se olikin melkein sitten siinä ne rahat. Puhelinlasku on aivan liian iso, sietämätöntä, varsinkin, kun se ei koostu mistään tärkeistä puheluista, vaan turhasta lörpöttelystä, joka on kyllä loppu nyt. Piste. Suunnittelin skypeä, mutta tiedän asiasta kovin vähän enkä tiedä ketään muuta, joka harjoittaisi ko. toimintatapaa jutella ja sitä paitsi tietokoneeni on yhä hajalla. Osa palkasta meni kyllä tilillä olevien miinustenkin paikkaamiseen, mikä sekin oli sangen ärsyttävää, mutta niille miinuksille ei oikein mahtanut mitään...

Eilinen meni sangen rattoisasti, kävin uimassa (mutta sain nenään vettä -inhottavaa, ärsyynnyin ja lähdin kotiin), tein ruokaa ja oleilin terrierin kanssa. Aamulla meinasin ensin nousta väärällä jalalla, mutta peruutin sitten takaisin sänkyyn, otin unenlämpöisen terrierin kainaloon ja rapsuttelin sitä kymmenen minuuttia ja nousin sitten uudestaan - johan helpotti. Tosin mun ärtymyskynnys on tosi matalalla, koska tänään illalla on taas vuorossa Kipinä eikä se huvita ei. Muutta ikävä kyllä se palkka ei tuu tilille siitä, että istuskelen kotosalla, niin että mentävähän se on.

Olen kehittänyt kaksi eri tapaa nousta rappusia kotiini ja niitähän riittää viiden kerroksen edestä, siis rappusia, ei koteja (se vasta olisikin lukaalia). Toinen tapa rasittaa pohkeita ja toinen reisiä. Vielä kun keksis tavan tehdä vatsalihaksia siinä samalla niin pian olisinkin biitsikunnossa. Työssä tuleekin sitten kuntoon habat ja selkä.

Lauantaina ajattelin mennä laittamaan tatuoinnin selkään, jännittävää. Aion piirtää sen itse, tai olen piirtänytkin jo. Ongelma vain on se, etten ikinä ole käsieni jälkeen täysin tyytyväinen, onpas sitten kivaa, kun saan kuvan selkään ja oonkin sitten, että hyiiii.

0 kommenttia: