THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

maanantaina, tammikuuta 23, 2006

My dreams, they've got to kiss, because I dont get sleep, no..

Voi maanantai...

Oltiinpa sitten Marin kanssa teatterissa. väliajalla pois, koska näytelmä oli huono ja viinanhimon houkutus kävi liian suureksi. Oltiin lopulta Onnelassa. Lauantai-aamunakin vielä ihan juovuksissa, darra iski vasta illalla töissä. Mihinkään matkamessuillekaan päästy.

Sunnuntaina oli Kipinän pikkujoulut enkä kertakaikkiaan voinut vastustaa mansikkaisia drinkkejä, joten juomisekshan sekin sitten meni. Ajoissa olin kuitenkin kotona (kymmeneltä), joten tänään on ihan siedettävä olo. Vähän väsy vaan. Töissä ärsyttää äänet. Koko ajan joku puhuu ja pölisee ja se vaan käy nyt niin kovasti korviin. Tekis mieli kirkua, että nyt hiljaa kaikki. Aamuisin en vain pidä metelistä.
Illaksi taas Kipinään töihin, mieluiten olisin vain himassa peiton alla syömässä kaikkee hyvää.

Viime yönä päästin yhden vanhan miehen naapurin rappukäytävään, koska se sanoi unohtaneensa ulko-oven avaimet kotiin. Meidän talossa kun on eri avaimet rappuun ja kotiin. Vähän arvelutti päästää yöllä joku mies vaan rappukäytävään, mutta ei se näyttänyt vaaaralliselta ja sitä paitsi ulkona oli niin kylmä, etten olis sitä voinut siihenkään jättää palelemaan. Mutta nyt töihin, että pääsen pois tästä metelistä...Naiset vaan on niin kovia juoruilemaan, ettei sitä pysty kestämään.

0 kommenttia: