THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

lauantaina, elokuuta 19, 2006

What Is Vantaa In English?

Oltiin Marin kanssa lenkillä ja katselees ilotulitusta. Tai ei me oikein ilotulitusta seurattu, kun meiän vieressä oli jotain saksalaisia poikia ja niiden seuraan tunki 2 ultimate pissistyttöä. Olin yhtäaikaa huvittunut ja myötähäpeissäni ja toivoin, ett ne pissikset lähtis pois ja jäis siihen. Kun toisaalta nolotti, mutta toisaalta se oli vaan niin huvittavaa seurattavaa. Sekavaa. Varsinkin toinen neideistä oli sangen kovaääninen, yritti koko ajan yhtä pojista väkisin pussata ja huusi, ett "I'm soooo fucking drunk". En ollu nuorena noin rasittava, enhän. Huipennus oli, kun ne pissikset mietti, ett mitä on Vantaa englanniks. Teki mieli pyytää saksalaisilta anteeksi sitä, että tässä maassa on niin tyhmiä teinejä.

Lähettiin sit kävelee, kun luultiin, ett tulitukset loppu. Ei ne mitään loppunu, sieltä varmaan äänestä päätellen alko joku loppuhuipennus. Mut ei jaksanu kääntyy takasinkaan päin. Varsinkaan, kun viihteellisempää ohjelmaa tarjos pissispariskunta, jotka kuivaharjoitteli panemista melkein keskellä tietä. Oli pakko jäädä jumittaa niitä ja repeilee. Ei ne ees tajunnu, ett niitä tuijotettiin. Nuori rakkaus...tihihihi. Oi jos ois ollu kamera mukana...

Mun kotioven lukon kanssa on ollu jotain ongelmii. Nytki, ku pääsin kotiin, en meinannu saada ovee auki. Kuulin vaan, ku Terrieri odottaa oven takana ja vaikka kuinka käänsin ja väänsin avainta lukossa, mitään ei tapahtunu. Näin jo itseni itkemässä parvekkeella ja soittamassa kaikille epätoivosena, ett mä en pääse kotiin. Mut sitten se lukko yhtäkkiä avautuiki ihan kiltisti. Pitää varmaan soittaa isännöitsijälle, ett vaihtaa uuden lukon. Muuten joku päivä en ihan oikeesti pääse kotiin. Vaihtaiskohan se samantien koko oven johonki sellaiseen tukevampaan malliin, josta ei äänet kuuluis rappukäytävästä läpi...? Kun nyt tuo ovi on sellainen, että kyllä sen saisi rysäytettyä sisään, jos oikein yrittäisi ja rapusta kuuluu kyllä kaikki vähänkin kovaäänisempi (ihastuttavaa näin koiran omistajana...).

0 kommenttia: