THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

sunnuntaina, lokakuuta 30, 2005

little pieces of happines

Jes!!!Minna tippu BB:stä, täydellistä!Jes!!!Kathy päätti lähtee sieltä ite (vanha uutinen, mut menee samaan hehkutukseen), täydellistä!Nyt sarjaan ei jää ketään ärsyttävää ihmistä, nyt mulla ei oo enää mitään syytä seurata sitä. Hmmmm.

Tietokoneessani ei ole enää virusta, eihän se olekaan ollut kuin puoli vuotta täällä, kun en ole osannut poistaa sitä. Welhon virustorjunnan päivityksen myötä ongelma kuitenkin vihdoin ratkesi. Hyvähyvä.

Olin äsken syömässä. Ravintolassa oli Mies asiakkaana. Mies oli ainakin 50+ niin, että turha tästä vetää mitään johtopäätöksiä. Miehellä oli Ääni. Se Ääni oli niin jotenkin lumoava. Sillä oli siinä kotiteatteri. Se ääni sopis täydellisesti esim. kuvailemaan elokuvia. Tai sit se vois olla opettajan ääni, siis se oli vaan niin vangitseva, että mä ainakin kuuntelisin mitä vaan, mitä se sanois. Olisin voinut istua ravintolassa tuntikausia kuuntelemassa pelkkää Ääntä. Se oli vaan jotenkin niin hypnoottinen ääni, etten pystyny keskittymään oikein mihinkään. Todella omituista käytöstä itseltäni.

Mutta nyt noudattamaan sunnuntain rituaalia eli...C.S.I MIAMIIIIII. Jakso kuullosti sangen mielenkiintoiselta, kiva kiva sunnuntai-ilta.

1 kommenttia:

Mirdi kirjoitti...

Mä nukahin heti CSI Miamin alussa. Höh. Jäi se jakso näkemättä. No onneks keskiviikkona tulee pelkkä CSI...