THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

maanantaina, syyskuuta 12, 2005

Pile-perjantai, Lepo-lauantai ja Super-sunnuntai.

Perjantaina oli Ninnin syntymäpäivä. Oltiin sen kunniaksi Jaakon kanssa vetääs päiväkännit Erottaja-barissa, illalla jatkettiin ensin Kipinään, sitte Ninnin ja Vapun luo, sieltä Helmeen ja lopuks vielä 51seen. Kohtalaisen mukava ilta, aika tylsä oikeestaan.

Lauantaina oli maailman löysin päivä. Hengailin vaan netissä pitkin päivää. Ja sit viiden maissa, ku rauhas surffailin siinä, niin yhtäkkii varottamatta rupes oksettaa, ei siin mitään, pakkohan se oli sitte käydä oksentaas. Se oli vaan sangen outoa, ku ei mulla ollu yhtään paha olokaan. Sit vähän lepäilin sängyllä ja ikkunasta lensi sisään ampiainen. Sepe söi sen. Vähän se siin koko illan kakoi ja annoin sille särkylääkettä, niin se rauhottu,siis Sepe, ei ampiainen, joka luultavasti menehtyi siihen paikkaan. Loppuillan sit vaan loikoilin sängyllä ja söin. Katoin myös Wedding Crasherin (ihan ok, darrakamaa) ja The Islandin (ihan hyvä myöskin). Aloitin katsomaan myös Fantastic fouria (kun kerran katsotaan leffoja, katsotaan kunnolla), mut sit nukahdin. Ikävä vaan, ett nykyään aina, kun olen ollut juhliis, on seuraava yö semmosta liskojen juhlaa, ettei nukkumisesta oikeen tuu mitään. Koko ajan vaan heräilee ja unetki on ihan outoja.

Tänään heräsin ajoissa, puol kymmenen siis, ja lähdin Ninnin kaa Hietsuun kirpparille myymään satoja vuosia vanhoja vaatteita nurkasta lojumasta.. pointti oli enemmänki vaan päästä niistä vaatteista eroon, kuin tehä rahaa ja myinki niit vaatteita tyyliin 50 senttii kappale. Kyl mä silti sain 30 euroo, niin et ihan hyvä juttu siitä, et vaan istuskelin auringos ja juorusin Ninnin kans. Loput vaatteista lahjotin UFFille ja ne saleen myy ne kalliimmalla kuin 50 senttii... Illalla olin töissä ja nyt vaan kukun itsekseni kotona, ei tuu uni eikä oikeen oo mitää tekemistä. Tai ehkäpä luen Narniaa, se on hyvähyvä kirja.

En oo muuten harjannu hiuksii jotain viikkoon, nyt mullon jo 2 locksii. Ne on niin takus, et luultavasti ne pitäs ehkä leikkaa pois, mut sitähän mä en tee, niin ehkä sit annan rastaantua koko pään, aika jännittävää.

0 kommenttia: