THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

sunnuntaina, syyskuuta 25, 2005

Matematiikkaa ja Matti kukkarossa

Kuinka ihmeessä voi olla, että jos tuntipalkka nousee 0,64 eurolla, ja tunnit on kutakuinkin samat kuin viime kuun palkassa, saan pitkän ja hartaan laskennan tuloksena selville sen, että saan kuukaudessa 100euroa enemmän kuin aikaisemmin. NIIN VÄHÄN????Joko mun matemaattiset taidot on tosi syvältä tai sitten maailma on vain epäreilu.

Ravintoloiden asiakkaat on tosi tyhmiä joskus. Perustelut:
1.)Ne tulee syömään a la carte-ravintolaan ja tuskailee, jos ruoka ei tule pöytään 5ssä minuutissa. Ne ruuat oikeasti pitää kypsentää tilauksen jälkeen, vai miten olis? Maistuisko raaka kana? Ai ei vai, no sitten kadun toiselta puolelta löytyy McDonalds, jos ette malta odottaa.
2.) Ne aina haluaa tilata juuri sitä ruokaa, jota ei löydy ravintolasta, tyyliin pizzaa, olettehan kuitenkin italialainen ravintola. Haloo, Kotipizza löytyy vierestä. Ne myös aina haluaa juuri sitä alkoholia, jota meillä ei ole. Me kuitenkaan emme ole yökerho, meiltä ei siis löydy mittavaa viinavarastoa, kuten varmasti itsekin näkevät, ravintolan pinta-ala kun ei ole NIIN suuri.
3. Ne aina menevät juuri siihen likaiseen pöytään, vaikka ravintola olisi täynnä puhtaita pöytiä. Sitten ne sanovat, että neiti, anteeksi, voisitteko vaihtaa pöytäliinan, siinä on leivänmuruja.
4. Ne syö ruuan ja kun menet hakemaan lautaset pois pöydästä, ne sanoo, että pihvini oli liian raaka tai kypsä, vaadin hyvitystä. Ei tullut mieleen sanoa asiasta silloin, kun ruoka oli vielä lautasella, ei siellä vatsassa?
5. Ne haluaa laskun asap, sillä anteeksi neiti, mutta meillä on hieman kiire. Anteeksi vain hyvä herra/rouva/neiti, minulla on tässä 10 muutakin pöytää hoidettavana, joista 5 on tullut ennen teitä ja he kaikki haluavat laskun, luonnollisesti erikseen, vaihdettuaan istumapaikkoja Maijan ja Matin kanssa, sillä totta kai neiti muistaa kaikkien ruokalajit ja juomat ihan tuosta vain. Puhumattakaan siitä, että sisään käveli juuri 6 uutta asiakasta, jotka haluaisivat ruokalistat ja tilata alkudrinkit ja sitä ennen tuli 4 asiakasta, jotka haluaisivat jo tilata ruokaa. Lisäksi tuolla vielä olisi ruokia, jotka oikeasti pitää toimittaa heti pöytiin ennen kuin ne jäähtyvät. Tietysti muistettava myös on, että tiskinurkkauksessa on vinopino tiskiä, jotka pitäisi heti tiskata, elleivät asiakkaat sitten halua ruokaansa kertakäyttölautasilta, sillä kaikki muut lautaset ovat siellä tiskinurkkauksessa likaisina. Mutta luonnollisesti hyvä herra/rouva/neiti tuon teille laskun heti, teillähän oli hieman kiire, kun te sunnuntaina tulette a la carte-ravintolaan syömään ja koska teidän on pakko ehtiä näkemään Idols televisiosta, sehän on ihan ymmärrettävää.

Olin äsken katsomassa Danny The Dog leffan, en odottanut siltä mitään, tai ajattelin, että se on ihan pska, niin yllätyin positiivisesti. En ehkä niin leffan takia, vaan sen musiikin. Paljon uutta Massive Attackia, IHANAA!!!Pakko käydä ostaas ko. leffan soundtrack heti ensimmäisenä palkkapäivänä ja kävin mä kurkkimassa niitten kotisivuaki, joka löytyy heti kohta tuosta linkeistä, ne oli mun mielestä hienot sivut.

1 kommenttia:

Mirdi kirjoitti...

Mä vasta eilen illalla hokasin sun kommentin. Mulla oli maili alhaalla ja ne menee sinne ne kommentit.... höh. No mä olin kuitenkin muutenkin selkäkipeenä himas.
Tänään meen FILAn alennuksille, -40-70%, jos löytäs kaikkee kivaa..