THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

torstaina, syyskuuta 20, 2007

Sataa Sataa Ropisoo...

Pläääääääh. Olen köyhäköyhäköyhä. Edellinen kokonainen palkka tuli heinäkuussa. JupinaaJupinaaJupinaa. Sairaslomapalkkani vain viipyy ja viipyy ja viipyy.

Huomenna piti lähtee Vaasaan, enpä taida päästä, kun tilin saldo ei kyllä bensoihin riitä. Ei kukaan haluis lähtee mukaan jakamaan kuluja?

Uusista työpaikoista ei oo kuulunu mitään, vaikka hakemukseni on ollut loistava. Mikon sisko, viestinnän maisteri, kirjoitti sen mun kanssa. Hakemukseni antaa musta älykkään vaikutelman, vaikken edes oo. Hähhähäähhäähääh.

Ulkona sataa kaatamalla. Olisinpa kotona. Istuisin parvekkeella, joisin kuumaa kaakaota, jossa olisi seassa rommia ja päällä kermavaahtoa ja suklaahippusia, söisin suklaakonvehteja sekä lukisin jotakin äärettömän jännittävää kirjaa. Mutta ei! Vastailen puhelimeen sata kertaa/tunti (no ok, todellisuudessa olen niin laiska, että hyvä jos vastaan 5 kertaa/tunti) ja kysyn samoja kysymyksiä uudestaan ja uudestaan ja vielä kerran uudestaan, kun kaikki on niin pöljiä, ettei ne tajua kertoa niitä automaattisesti. Perkele!!!

Viime yönä näin sitä paitsi järkyttäviä painajaisia. Aamulla vaan tärisin, kun olin niin peloissani.

Tänään on huono päivä.

0 kommenttia: