THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

sunnuntaina, marraskuuta 26, 2006

Titityy.

Eilen olin shoppailemassa vaatteita. Ostin housut. Kotona huomasin, ettei ne olleetkaan niin kivat kuin kaupassa vaikutti eikä niitä saanu vaihtaakaan/palauttaakaan. Pahus. Illalla olin duunikaverin tupareissa. En yhtään halunnut lähtee sinne ja vetkutin lähtöö vaikka kuinka kauan, mutta ilta osoittautuikin ihan kivaksi. Oltiin Rocksissa ja Bakersissä. Mitään erityistä ei tapahtunut.

Tänään oltiin Even ja tädin kanssa Ikeassa. Darrassa mopo vähän karkas käsistä ja lasku oli isompi kuin mitä olin ajatellut. Ostin valon, torkkuhuovan, tyynynpäälliset mun sohvatyynyille (Terrieri oli syönyt edelliset), tauluja vessaan ja kenkätelineen. Sit oli ihan pakko siivota mun koti, ett sain kaikki ostokset nätisti aseteltua. Samalla laitoin jo jouluvalot ikkunaan. En yleensä laita niitä kyllä näin aikasin, mut nyt on niin pimeetä ja synkkää, niin lisävalaistus ei kai oo pahitteeks. Nyt kotona on kivaa ja siistiä. Ikävää, ettei kukaan tuu kylään nyt. Aina vaan silloin, kun kotona on räjähtänyt pommi.

Terrieri on selvinnyt onneksi sen poikuuden menettämisestä ihan hyvin. Perjantaina se tosin oli aika urpo. Ekanakaan sitä ei kauheesti enää kiinnostanut se Tuxi, mut kyllä se sit lopulta onnistui se...toimenpide. Kotona se taas oli tosi hellyydenkipee ja reppana. Yritin perjantaina lähtee baariin, mut se ei kertakaikkiaan natsannu. Heti, ku laitoin oven kiinni, alkoi surkee ulvominen. Oli pakko jäädä kotiin, ettei koko talo häiriinny. Lauantai-aamullaki se vähän haukahteli, ku lähin jumppaan. Kai se sit tajus, ettei se haukahtelu auta, kun en menny takaisin kotiin, niin nyt se on sit onneks ollut hiljaa. Pelästyin jo, ett se rupee kaiket päivät täällä riehuu. Naapurirapun koiran omistaja lupas kyllä lainata sitruunapantaa, jos nyt käykin niin, että tuo täällä haukkuu.

Nyt aion mennä mun uuden torkkupeiton alle loikoilemaan ja katsomaan Bruce Williksen 16 blocks. Se vaan on niin kamalan vanha se Bruce jo, että tulee melkein haikee olo, kun tota leffaa katselee.

0 kommenttia: