THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

lauantaina, lokakuuta 21, 2006

Perhe On Paras Ja Pahin..

Perheeni on kylässä Samulia lukuunottamatta. Ihan kivaa. Mutta yksiö on vaan liian pieni asunto jaettavaksi perheen kanssa, joka on verrattavissa Kiljusten herrasväkeen. Tiedän, ett huomenna oon baustana, kun ne lähtee, mut nyt oon baustana, kun ne on täällä. Tai en ihan tällä hetkellä, kun ne jo nukkuu.

Otteita viikonlopusta:
Eilen valitin, että on niin usein korvatulehdus. Tälläkin hetkellä siis on. Isän kommentti: "Niin, sulla on varmaan kasvain." Jee, kiitti. Äidin kommentti: "Niin, oot varmaan allerginen" (merkitsevää silmäilyä vuoroin Sepeen, vuoroin muhun).

Äiti osti halvat housut, maksoi vaan 8 euroo. Äiti oli housuista tyytyväinen. Olihan ne ihan jees, mutta niissä lukee "Playgirl". Äitini on kuitenkin...sellainen herttainen, pyöreähkö...no, äiti. Yritin vähän vihjailla, ett sen merkin vois ehkä jotenki..poistaa.

Isä ja äiti oli sedän luona syömässä ja siemailemassa viiniä. Tultiin Niklaksen kanssa illalla kotiin, vastaan tuli joku juopunut mies, joka käveli katua puolelta toiselle, juopuneella miehellä oli mukana kovin tutun näköinen mustavalkoinen terrieri. Voi Vittu. Isä.

Mut oltiin Niklaksen kanssa ensin elokuvissa kattoos The Stormbreaker . Oli ihan viihdyttävä. Vähän niinkuin +10 vuotiaiden Mission Impossible tai James Bond. Tosin leffaa oli kattoos äpäräteinejä, jotka piti puhelinta päällä ja vastas siihen, ku se soi ja jutteli kovaan ääneen siihen. Sit ne klassisesti heitteli popcornia edessäistuvien päälle. Ja potki edessä istuvien selkänojia. Ja kun joku aikuinen mies meni leffan jälkeen sanoo niille, ett antaa olla viimeinen kerta, niin ne vaan oli sillee, ett "sä vaan tuut valittaa meille siks ku me ollaan tummii." Just joo. (Ne oli romaaneja, vai mikskä ne nyt sit ikinä haluu itseänsä kutsuttavan...). Mun ja Niklaksen vieressä istui kaks jotain mua muutaman vuoden nuorempaa poikaa, jotka hais hyvin paljon viinalta. Olin satavarma, ett neki rupee olee jotai idareita, mut onneks ne käyttäyty. Mun viaton veljeni olis muuten pelästyny kovin.

Leffan jälkeen mentiin Niklaksen kanssa kattoo Valokarnevaalia Lintsille. Käytiin me siinä maailmanpyörä-mikä-lie-rinkelissäki. Oli aika hienoo, kun oli pimeetä, mut lintsillä tosi paljon valoja. Olis ollu maailman romanttisinta olla sielä jonku pojan kanssa, mut kyllä pikkuveljenki seura oli ihan kivaa. Se oli kuitenki aika tärinässä, jonku pojan kanssa olis saattanu jopa olla ällöromanttista ja olisin vaan pilannu koko jutun hihittelemällä.

Jaaps, jaaps, taidan mennä nukkumaan, jos tuolta kuorsaukselta vaan saa unta...

1 kommenttia:

Karoliina K. kirjoitti...

Kai se ajatteli, ett mun ei sit tarvi. Tai jotain, tiedä noista...Sepe oli vaan tärinässä, kun oli päässy ulos, tai ainaki siltä se vaikutti.