THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

sunnuntaina, elokuuta 08, 2004

Viimeistä työpäivää jäljellä 6 tuntia, 25 minuuttia.
Huomaa, ett lomat rupee olee ohi, on tosi hiljasta.
Aikani kuluks oon tutkaillu, ett jos lähtis valmistumisen jälkeen sellaselle work and travell-holidaylle Australiaan vähäks aikaa. Olis tosi lystiä, mutten mä yksin uskalla lähtee niin kauas.
Halukkaita matkaseuralaisia?

Eilen näin Anna-Koota ja Elli-Ännää. Elli-Än oli kasvanu paljon viimenäkemästä ja oli tosi suloinen. Naama ihan rutussa, kun se juuri heräs unilta:)

Yöllä näin painajaista Prickenistä (a/k/a maailman paras koira)ja heräsin, ett itkin. Ja sitte en oikeen osannu lopettaa sitä itkemistä, ku tuli niin ikävä. Toivottavasti se on jossain kivassa paikassa tuolla ylhäällä. Lemmikkieläimissä on se kurja puoli, ett ne ei elä niin kauan. Tai keskimäärin 10 vuotta, ja on ihan väärin, ett ne sen jälkeen noin vaan lakkaa olemasta. No joo, rupeen kohta itkee taas eikä se oo hyvä juttu, kun oon töissä. Sitte, ku nukahdin uudestaan, näin jotain toista painajaista. Onneks kainalo oli siinä vaiheessa jo kotona ja nukkumassa siinä vieressä, niin pystyin käpertymään siihen.

Tänään illalla tullaan saunomaan ja grillailee tänne leiskalle. Sitä ennen meen Niklaksen synttäreille ja sit vielä Tomaksen mummon luona käymään. Kiireistä, kiireistä niin. Mutta huomenna on LOMA.

Pöh. Kävin huvikseni tutkimassa ikäänkuin kilpailijaa bloggerille, plaah, tylsä...kaikki kiva oli maksullista.

0 kommenttia: