THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

maanantaina, elokuuta 02, 2004

Olen kokonaan unohtanut kertoa meiän viikon takaisesta Tampereen matkasta.
No, siellä oli kivaa. Omenahotelli oli ihan hieno, tai siis se huone oli ihan hieno. Sellanen perus hotellihuone siis. Olihan siellä vähän meteliä, kun Tampereella oli just sillon kukkaisfestarit, mut eipä tuo nyt haitannu. Samppa ja Tomas lähti kyllä illalla käymään baarissa, ite olin niin rampa, etten jaksanu lähteä loikkimaan yhellä jalalla mihinkää. Otettii muuten vip-hotellihuone, joka maksoi 10 euroo enempi kuin tavallinen. Huoneessa oli paska internet ja elokuvakanava, joista kolme pyöritti samoja leffoja vuorotellen ja neljältä kanavalta tuli nonstop-pornoa. Jee.
Seuraavana päivänä oltiin sitten shoppailees, jee! ja sitte mentii särkänniemeen särkänniemeen. Mä pääsin kuin pääsinki kattoo delffiinejä ja ne oli vaan niiiiin ihania. Nyt voisin laittaa niistä kuvan tänne, mutta koska Samppa ei ikinä oo meses, niin mä oo viel saanu kuvia (otettii ne kuvat sampan digikameralla siis). Tornado-laite oli myös kiva. Illalla haettii Heini lentoasemalta ja sitte lähettii ajelee kohti Vsa-cityä. Matkalla oli koko ajan vähän makeita ukkosmyrskyjä. Hienoja hienoja salamoita, kaunista.

Tänä viikonloppuna oltiin Tomaksen ja Jussin kaa Seinäjoen vauhtiajoissa, ei varmaankaan tarvitse kertoa, ketä sinne halus ja kelle ajot oli melkosen yhdentekevät. Olin enemmänkin kuskin ominaisuudessa matkassa. En voi ymmärtää, miks jotku otti mukaan sinne koiria, ku oikeesti se meteli niistä autoista oli ehkä kovempi kuin jos seisois jollain keikalla ihan kaitsareitten vieressä. Meinasin melkein itkeä niitten koiraparkojen puolesta ja vetää omistajia turpaan. Mutta ainaski näin ihan oikean F1-auton, jee, kiksejä!, ja sitte näin Sipe Santapukin ja Anssi Kelan, ku ne ajoi F3:lla, jee, lisää kiksejä!. Paluumatkalla käytiin Lähiön eli Samin vanhempien kotona ja kylläpäs oli hienosti laitettu vanha mummon mökki. Tahtoo sellasen isona! Ja sitte siellä oli seitsemän pientä koiraa ja se olikin mun Seinäjoen matkan kohokohta. Kotona Vaasassa mentiin vielä käymään Stramppenilla parilla ja siellä oli mys Ben Z. ja Mia Petra Kumpula. Vaude. Ihan hyvä viikonloppu oli.

Tänään on sairasloma loppu. Vielä 6 päivää töitä, kaikki tällä samalla viikolla ja sitte on mun kesäloma ennen koulua. Polvi on vielä pikkasen kipee, mutt kai se siitä. Omalle lääkärille pääsee vasta tän kuun lopulla, jos silloinkaan, niin ettei auta muuta kuin kärsiä ellei yksityiselle halua. Mun pyörästä on tullu mulle kauhistus, se koko vekotin kuvottaa mua, ku muistan vaan sen onnettomuuden ja oonki miettiny uuden pyörän ostoa. Tänään tuli postista opintolainan takauspäätös, ja se houkuttelee niiiiin, mutta yritän pysyy kovana. Kun tuota lainaa nimittäin on melkoisesti kertyny tässä kuluneina vuosina. Oonki tässä miettiny sen lyhentämistä, mutta Makuunissa on kyllä niin nihkee palkka, etten sitte tiedä, jaksaako siihen lainaan vielä koskea...muuten kuin ottamalla lisää...

Ja hei! Ihan yhtäkkii viimeyönä keksin opinnäytetyölleni aiheen. Mutt pitää ensin jutella siitä mun opinnäytetyöohjaajan kanssa ennen ku rupeen enemmän hehkuttaa. Jos se aihe käy, olen onnellinen, koska sitte saan monta hyvää syytä taas talvella asustaa Levillä <3 (ja sitten mun pitää ostaa uusi lumilauta).

1 kommenttia:

Mirdi kirjoitti...

Ai meinaat ens vkon perjantaina. Eli just sillon Koneistoviikonloppuna?No mä olen töissä perus neljään, tai ehkä lähen aiemmin (palkkakin tulee), ja Koneistoon on tarkotus päästä jompanakumpana pvänä, tai kumpanakin... En tiedä vielä :) Ilmotellaan