THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

torstaina, elokuuta 19, 2004

Ohhoh, olenpas ollut hiljainen.
Koneisto meni ilman mua, muttei mua sitte jälkeenpäin niin edes harmita, kun Vaasassakin oli viikonloppuna ihan mukavaa.

Lauantaina oltiin Tepan ja Maijun luona Hansun ja Heman kanssa ja oli ihan kivaa. Istuttii, dokattii ja puhuttii paskaa. Sitte ku Maiju tipahti, me lähettii viel käymää kaupungilla, mm. PaNen ovella, mutt koska sielloli nii kuollutta, nii päätettiin lähtee himaan.

Sunnuntaina oli koomainen olo, mutt lähin silti leirintäalueen päätösbileisiin -hyvä päätös.
Käytii saunassa ja uimassa ehkä kesän viimeistä kertaa (luultavasti niin, koska vesi oli jo niin kylmää) ja istuttii nuotion ääressä. Annen kanssa hiiviskeltiin pimeessä ympärileirintäaluetta ettimäs alkaneita työpaikkasuhteita (niit syntyi siellä monta, ainakin sellaisia sunnuntai-illan kestäviä) ja repeiltiin.

Tiistaina pidettii Hansun ja Heman kaa leffailtaa ja syöpöteltii pikkasen. Oli kivaa.

Eilen oltiin Katjan läksiäisissä, kun se menee Hollantii puoleks vuodeks. Oli ihan ok ilta, mutta nykyään, kun edes tulee puhe, ett vois mennä baariin, mua ihan törkeesti rupee väsyttää ja lähinkin kahdelta pois kotiin. Ai niin, käytiin Pullossa ja Fontanassa. Ehkä noiden jälkimmäistenkää takia ei sitte siellä baarissa viihtyny. Sitä paitsi Pia löi mua nyrkillä täysiä mahaan.

Tänään on hyvä olla. Meen Teeriniemelle suunnittelemaan etelän matkaa, ku ehkä sellaiselle lähetään äidin ja Niklaksen kanssa kolmestaan. Uskon, kun näen.

0 kommenttia: