THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

lauantaina, heinäkuuta 30, 2005

Tittidii.

Näin outoa unta, unessa olin Raw! ohjelmassa tappelemassa. Heräsin siihen, kun naapurin neiti huusi kello 03.30, että "olen ruma ruma ruma ja kaikki haluu vaan panna mua". Selvä ristiriita tässä asiassa, jos multa kysytään.

Aamulla olin niin väsy, kun heräsin töihin kello 6.15. Metroa odotellessani laskin päässäni sekuntteja, kymmeneen laskeminen sujui näin: "7, 1,2,1o..." Siis mitä helvettiä?!? Näköjään en ole nukuksissa kovinkaan hyvä laskemaan.

Töissä näin Martti ja Eeva Ahtisaaren. Luulin, että Martti ei ole Martti, koska se oli niin pieni ja harmaa ja sanoin, että tuo mies näyttää ihan Martti Ahtisaarelta vanhana. Martti kuuli tämän. Isoin nolostus ikinä.

Aamulla pelastin hiiren. Se makas pökkyrässä meidän ulko-oven edessä, siirsin sen siitä kukkapenkkiin. Nyt se oli siitä kadonnut, toivottavasti ihan itse oli kävellyt, eikä kukaan peto sitä hakenut, kun se oli niin söpö.

Nyt makoilemaan ja luukuttamaan musiikkia. Taidan kuunnella kostoksi kauheinta musiikkia, mitä varastoistani löydän tosi lujalla, siis kostoksi tyhmälle naapurin neidille, joka ei oikeasti edes asu tässä talossa.

0 kommenttia: