THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

keskiviikkona, kesäkuuta 22, 2005

Hmm...

Mitäs olenkaan tehnyt....hmm....Joo.
Lauantaina olin ekaks töissä ja sitte illalla Tavastialla Asan, Ruudolfin ja jonku kolmannen keikalla, hyvät keikat oli kahdella ensimmäisellä, fiiliksis olin. Tavastian jälkeen käytiin Rosegardenis, mut se oli niin ahdistava paikka, etten ehkä halua mennä sinne ikinä enää. Juotiin sielä yhdet ja sitte Lostarin oven kautta kotiin.

Sunnuntai sisälsi picknickii Leninin puistossa ja illalla käveleskelyä ja syömistä Santa Fessä.

Maanantaina oltiin ajelees sellasella mafiatyylisellä sikavanhalla sikahienolla autolla pitkin kylää ja pukeuduttiin hienosti, koska se auto ei olis mitää farkkuja ansainnu...tai siis se oli niin hieno, ett vaati jotain parempaa. Sitte käytiin syömässä La Famigliassa (luonnollisesti), siitä American Bariin shamppanjalle, siitä Baseen shotille, siitä Espalle shamppanjalle, sieltä johonkin (muistikatko), sieltä Kallion Lepakkomieheen ja sieltä edelleen takaisin keskustaa ja Rocksiin. Päätin myös heittää puhelimen ja kameran lavuaariin, joka oli täynnä vettä. Rikkihän nuo menivät, perkele.

Tiistaina megakrapula. Illalla junalla Vaasaan Sepen kanssa. Matka oli Sepen ensimmäinen junamatka, mutta koirani käyttäytyi mallikelpoisesti, katteli vaan koko matkan ajan ulos ikkunasta. Hyvä poika! Sillä oli oma junalippukin, hih hih.

Tänään istun ja ihmettelen...miks ihmeessä mä tänne tulin????Tomaskin on vaan töissä eikä aurinkokaan paista.

P.S Tietokoneessani on virus, enkä saa sitä pois. APUA.

0 kommenttia: