THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

maanantaina, marraskuuta 15, 2004

Miksi?

Miksiköhän aina, kun lähden kotoa, hapuilen pimeessä rappukäytävässä kunnes pääsen ulko-ovelle ja sitten vasta sytytän valot. Sama kotiintullessa. Tätä ihmettelen jatkuvasti.

Miksiköhän pitää juoda alkoholia, jos a)humalassa on ihan yhtä hauskaa kuin selvänä b)menee rahaa c)seuraavana päivänä on huono olo d)seuraavanakin päivänä menee rahaa, kun pitää saada kaikenlaista krapulamättöä? Hmm. Ehkä siks, ettei jaksa selvänä kännisiä ihmisiä ja siksi, että känniset ihmiset ei jaksa selviä? Eli jos ei dokais, olis aina kotona tai jos erehtyis ilman dokaamista baariin, istuis siellä yksin jossain nurkassa, kun kaikilla muilla menis lujaa.

Lauantaina oli Heman ja Teron yhteensä 50vuotissynttärit. Oli kyllä ihan kivaa, mutta luulisin, ett olis ollu ihan kivaa, vaikka olisin ollu selvä. Nyt kukaan ei varmaan tajunnu mun jutuista mitään, meni rahaa ja sunnuntaina oli paha olla. Onneksi älysin pysyä erossa viinasta, ja lipitin vaan siideriä, niin ei sitten karannut mopedi käsistä.

Isänpäivä oli ihan siedettävä, oli onneksi kuitenkin niin siedettävä olo, että sain syötyä ja jaksoin seurustella.

Tänään ei ollu kivaa herätä kouluun, väsytti ja kurkkuakin sattui. Mielummin olisin jäänyt peiton alle. Nyt oon kuitenkin ylpeä itsestäni, saatiin koulussa iso iso projektityö valmiiks, sain itseni ängettyä mukaan toiseen projektityöhön ja aloitin tekemään opinnäytetyön teoriaosuutta, jota on nyt kasassa 4 sivua, jee!

Nyt olen sian nälkäinen, pakko saada ruokaa. Sitä paitsi alkaa hartioissa tuntumaan tämä koneella jumitus.

0 kommenttia: